- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
silver10
üzenetére
Én a Teardown videók alapján azt láttam a MBOOM PLus lehet a M Boom neodium mágnesét kapta meg. Aztán nem is kell csodálkozni miért nem olyan nagy durranás basszus terén.
Arra kíváncsi lennék a GO Play mágnese rámenne a MBOOM PLusra hogy mennyivel változna a hangzása...Lehet fél vagy 1 kg-val nehezebb lenne de a GO Play is 3,5 kg.
Soundcore Motion Boom Plus Free Air Test "VERY TINY MAGNETS?!"
Ellenben a GO+Play elég nagy hagyományos mágnest kapott.
Harman/Kardon Go+Play - Full disassembly...
Szóval nem is csoda a HK ennyire jól szerepel.Én azért örülnék ha egyszer jönne egy cég ami a HK Basszusát tudná reprodukálni.
nem is értem valahogy mindig minden kínába gyártotthangszórónak van valami gyerek betegsége.(Már azt bánom tavaly nem vettem meg, volt egy Go+Play 40E forintért dobozzal együtt itt PH_n.)

Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Lightyear - befektetési app
- Battlefield 6
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
nem is értem valahogy mindig minden kínába gyártotthangszórónak van valami gyerek betegsége.