- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én maximálisan elégedett vagyok a Boom-mal.
Persze a helyén kell kezelni.
Nekem bent nem szól szépen,a mély kevés,viszont kint megtáltosodik,ott sokkal jobban megjönnek a mélyek.Nem hiába outdoor cuccnak lett kitalálva.Persze nem ezzel fogod a szomszédokat a teljes őrületbe kergetni a házbontó JBL-es mélyekkel.
Fentebb említették hogy nagy hangerőn elsoványodik a mély.Ne ez engem nem izgat,egy bográcsozásnál már szólnak ha 40-50% körül megy,akkor már háttérzenének sokszor sok a hangerő,addig viszont tökéletes szerintem,főleg ezen az áron.
Belső használatra meg ott a Motion+,az benti zenehallgatáshoz baráti sörözésekre sokkal jobb.
Egyik sem egy szépségdíjas darab,de nem is egy dizájn hifi,plusz kb senki sem nézi,cserébe korrektül hozzáad egy kültéri baráti/családi összejövetelekhez.
Szvsz megéri.Nekem biztosan megérte,pedig voltak már JBL és H/K cuccaim is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Goddess of Victory:Nikke
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Synology NAS
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest