Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
Nem csodálom a dilemmád. Ezeket meghallgatva lehetne, könnyebben dönteni. És Tribit meg Amazonról rendelhető legközelebbről, vagy ha lenne már esetleg egy ismerősnek az már nagy segítség volna. Partyboxok ugyebár könnyebb esetek. Van belőlük itthon. Mondjuk Alan eléggé elismerően tesztelgette a Stormblastot. De ugye szubjektív. Én berendeltem ugyebár a Motion BP-t. Tüske ide, radiátor oda, nekem nagyon tetszik. Rock, dzesszrock, pop, szinti hallgatva vele. Eléggé meg lett járatva. Aki innen előszőr vett neki is ugyanúgy jó a véleménye róla. És ugye a Tribit teltebb méllyel és kiegyenlített hangképpel bír a tesztelői szerint. Csak az a fránya szubjektív (saját) összevetés hiányzik így. Bátorság.
Legalább valakinek lesz már innen. 
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Legalább valakinek lesz már innen.