- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Earfun OpenJump - ugrálhatunk örömünkben?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
szab120 #13655 üzenetére
Igen, azzal egyet értek hogy a Motion Boomot nem félti úgy az ember, nem túl drága és és nem is könnyen karcolodik stb. Ha tönkre megy elopják se bukik az ember akkorát mint egy Xtreme 3 esetén
Nekem a Fő hangszóróm a Dockin D Fine, de kajak könnyen karcolodik és úgy kell mindentől ovni mint egy kis dedet. Tény és való az enyém 1,5 éves de eddig jól jól vigyáztam rá.
De a hangszóró rácsaiba könnyen beleragad a morzsa vagy apro por.
Szóval fogkefével néha-néha ki kell sikálni.Bár mondjuk mindegy milyen hangszórót vásárolunk abba biztos vagy 5-10 éven belül jönnek ki olyan modellek ami miatt a jelenlegit biztos hogy megéri-e majd leváltani.
Vifa/Olufsen/Devialet
Tény ezek remek cuccok, de nem is az átlagembernek megfizethető kategória.Mondjuk mikor a Telefon 50E-60E forintért üritette raktárait Vifa Cuccokkal az igazán jó lehetőség volna.
Bár mondjuk a Motion Boom Plus alapjáraton egy Party hangszóró, és szerintem arra bőven megálja a helyét, hangós jó a basszusa és megfizethető mi kell még?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xbox Ultimate előfizetések
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest