Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab120
tag
válasz
carl18
üzenetére
HK basszusától én mondjuk nem vagyok elájulva, pláne nem a go-ban találhatóétól /egy Olufsen már valami 😃/. Lásd, mikor oluv az Oslóval hasonlította össze, iszonyatosan a magas és a közép kárára történik a mély túltolása.
Nálam mondjuk nem életszerű, hogy 2 Boommal rohangásszak, meg ez esetben a versenyeztetés sem, mert ennél pl. 30% felett már tényleg nem lakásba való, de mondjuk egy erdei vagy bármilyen kültéri sütögetésen sem fogja az átlag 60 fölé csavarni, mert iszonyat hangos.
Az arany plakátot már rég kiérdemelte a Vifa/Olufsen/Devialet trió, de értem, mit mondasz.
Az anyaghasználattal egyetértek, de ez esetben ez előny is valahol,mert nem félted. Onyx 6-om volt anno,hiába rendelkezett ip tanúsítvánnyal, ki nem vittem volna semmilyen buliba.
Itt egy kép az Oslóval 😃
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flint 2 OFF topik
- Warhammer 40.000
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest