- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Először is wow.

Copenhagen vs Beolit szubjektív véleményem: előbbi hangzása tisztább és a vokálok szebbek, valóshoz közelebbi semleges hangzású. Utóbbi erősebb mély boostot kapott, hangosabb és pl. koncertfelvételes nyers anyagok esetén előnyös térhangzása van.
Beosound 2 vs Phantom:
Szerintem a Phantom nem egy liga, nem is tekinthető klasszikus hordozható hangszórónak, az összes közül a legtöbb basszust adja, de kicsit inkább prémium party hangfal feeling (már ha ilyen van
.
Beosound 2-t csak egyszer hallottam előben, nem volt meggyőző, de nem választhattam sample anyagot és beállítást sem. Állítólag ha sok nézőpontból hallgatják (többen) akkor is egyenletes a hangképe. Lehet, én egyedül és közel szemből ülök vagy állok a cucc előtt.
A Phantom 2 büdös nagyot szól, de nem hiszem hogy ne lenne nála olcsóbb és jobb hangzású a piacon dögivel. Ha csak heavy metalt vagy psychedelic trancet hallganték rajta és a seggemen ezer dodós gurigák esnének ki, esetleg vennék. A Beosound 2 érdekes koncepció, kicsit talán a designt fizeted meg, de persze nem biztos.
Talán az ésszerű választás, ha a Copenhagen 2.0 és a Beolit 20 között meghallgatás útján döntesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.