Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    Sziasztok, nem tudom láttátok-e vagy mi az általános vélemény JBL-ekről, de a Spar-ban pontgyűjtővel elég jó áron lehet majd venni. A Charge 5 ára 43k, Xtreme 3 ára 70k, ezek kb egy huszassal vannak a bolti árak alatt.

    Általánosságban én bírom a JBL-eket, hangzásban nem a legjobb, de azért még élvezetes, fun hangzásnak mondanám. Persze a legnagyobb előnyük a strapabíróság, víz és porálló, kültérre és ide-oda hurcolásra nagyon praktikus.

    De azért gondoltam megkérdem, hogy tudtok-e adni jobb tippet, jobb minőséget hasonló áron. Az ár helyett inkább a hangminőség, méret és az általános termékminőség a fő szempontom, de a többszázezres termékek irányát nem preferálom. Engem a fentiek közül mindkettő érdekelne:
    - Charge 5-től jobb hangszóró ~43k körül - itt kifejezetten a "fürdőszobai" Flip 3-asom cseréjére keresek valamit, amit lehet ide-oda mozgatni :)
    - Xtreme 3-tól jobb hangszóró ~70k körül - ez pedig alapvetően egy konyhai-étkező helyiségben használt mindennapos háttérzenés hangszóró lenne, de előny, ha kültéri eseményekre is tudom használni (erre persze a Charge 5 is megfelelne, csak kicsit alacsonyabb minőségben)

    A Charge 5 "kategóriájában" egyébként pont itt a fórumon visszaolvasva futottam bele az Anker Soundcore Motion+-ba, ami oluv tesztoldala alapján jobb hangzásúnak tűnt és árban is kedvezőbb. Még a megbízhatóságról és akku tartósságról kicsit olvasgatok.

Új hozzászólás Aktív témák