Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, nem tudom láttátok-e vagy mi az általános vélemény JBL-ekről, de a Spar-ban pontgyűjtővel elég jó áron lehet majd venni. A Charge 5 ára 43k, Xtreme 3 ára 70k, ezek kb egy huszassal vannak a bolti árak alatt.
Általánosságban én bírom a JBL-eket, hangzásban nem a legjobb, de azért még élvezetes, fun hangzásnak mondanám. Persze a legnagyobb előnyük a strapabíróság, víz és porálló, kültérre és ide-oda hurcolásra nagyon praktikus.
De azért gondoltam megkérdem, hogy tudtok-e adni jobb tippet, jobb minőséget hasonló áron. Az ár helyett inkább a hangminőség, méret és az általános termékminőség a fő szempontom, de a többszázezres termékek irányát nem preferálom. Engem a fentiek közül mindkettő érdekelne:
- Charge 5-től jobb hangszóró ~43k körül - itt kifejezetten a "fürdőszobai" Flip 3-asom cseréjére keresek valamit, amit lehet ide-oda mozgatni
- Xtreme 3-tól jobb hangszóró ~70k körül - ez pedig alapvetően egy konyhai-étkező helyiségben használt mindennapos háttérzenés hangszóró lenne, de előny, ha kültéri eseményekre is tudom használni (erre persze a Charge 5 is megfelelne, csak kicsit alacsonyabb minőségben)A Charge 5 "kategóriájában" egyébként pont itt a fórumon visszaolvasva futottam bele az Anker Soundcore Motion+-ba, ami oluv tesztoldala alapján jobb hangzásúnak tűnt és árban is kedvezőbb. Még a megbízhatóságról és akku tartósságról kicsit olvasgatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest