- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, nem tudom láttátok-e vagy mi az általános vélemény JBL-ekről, de a Spar-ban pontgyűjtővel elég jó áron lehet majd venni. A Charge 5 ára 43k, Xtreme 3 ára 70k, ezek kb egy huszassal vannak a bolti árak alatt.
Általánosságban én bírom a JBL-eket, hangzásban nem a legjobb, de azért még élvezetes, fun hangzásnak mondanám. Persze a legnagyobb előnyük a strapabíróság, víz és porálló, kültérre és ide-oda hurcolásra nagyon praktikus.
De azért gondoltam megkérdem, hogy tudtok-e adni jobb tippet, jobb minőséget hasonló áron. Az ár helyett inkább a hangminőség, méret és az általános termékminőség a fő szempontom, de a többszázezres termékek irányát nem preferálom. Engem a fentiek közül mindkettő érdekelne:
- Charge 5-től jobb hangszóró ~43k körül - itt kifejezetten a "fürdőszobai" Flip 3-asom cseréjére keresek valamit, amit lehet ide-oda mozgatni
- Xtreme 3-tól jobb hangszóró ~70k körül - ez pedig alapvetően egy konyhai-étkező helyiségben használt mindennapos háttérzenés hangszóró lenne, de előny, ha kültéri eseményekre is tudom használni (erre persze a Charge 5 is megfelelne, csak kicsit alacsonyabb minőségben)A Charge 5 "kategóriájában" egyébként pont itt a fórumon visszaolvasva futottam bele az Anker Soundcore Motion+-ba, ami oluv tesztoldala alapján jobb hangzásúnak tűnt és árban is kedvezőbb. Még a megbízhatóságról és akku tartósságról kicsit olvasgatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Metal topik
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Star Wars rajongók
- További aktív témák...
- iPhone 13 128Gb fehér (starlight) első tulaj, patika állapot, akku 85%, új kijelzóvédő
- Ez már Kóros (Core 5)! Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- FÉLÁRON! Gyeon Q2 Mohs EVO kerámia védelem (50 ml)
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok, Dokkolók
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest