Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Fejlődött is, meg nem is a Realme Narzo 90x
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Azt a ragasztószalagot el lehet felejteni, az nem ragad többé. Én felülragasztottam, teljesen keresztbe outdoor szalaggal. Az tulajdonképpen csak a csavart szigeteli, ha jól láttam. De mivel elég széles a feje, és gumi van alatta (maga a membrán kerete), membrán maga, szerintem önmagában is szigetel.
Ami még megoldandó, a vászon (kék vagy narancs) visszaragasztása kétoldalú ragasztóval, mert az eredeti semmit nem fog. És a vászon is macerás, mert nyúlik, mint a gumi. Főleg a széleinél körbe, mert elég szorosan ől, és a cső, amikor dugod vissza, könnyen összegyűri.
Én úgy vettem ki, hogy vannak mélyek, úgy szól, mint előtte.
Ami viszont meglep:
1. teljes hangerőn, sok basszust tartalmazó zenén (Arizona dream) még mindig van torzítás (nem durva, de hallható). Ez normális ekkora hangszórótól, vagy az akksi nem szállít elég kakaót (8A tartó, 13A peak)?
2. A DSB-250 igen halkan szól ehhez képest, és alig van magasa. Ez mitől lehet? Talán a szar aksik miatt automatikusan visszavesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi