Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Azt a ragasztószalagot el lehet felejteni, az nem ragad többé. Én felülragasztottam, teljesen keresztbe outdoor szalaggal. Az tulajdonképpen csak a csavart szigeteli, ha jól láttam. De mivel elég széles a feje, és gumi van alatta (maga a membrán kerete), membrán maga, szerintem önmagában is szigetel.
Ami még megoldandó, a vászon (kék vagy narancs) visszaragasztása kétoldalú ragasztóval, mert az eredeti semmit nem fog. És a vászon is macerás, mert nyúlik, mint a gumi. Főleg a széleinél körbe, mert elég szorosan ől, és a cső, amikor dugod vissza, könnyen összegyűri.
Én úgy vettem ki, hogy vannak mélyek, úgy szól, mint előtte.
Ami viszont meglep:
1. teljes hangerőn, sok basszust tartalmazó zenén (Arizona dream) még mindig van torzítás (nem durva, de hallható). Ez normális ekkora hangszórótól, vagy az akksi nem szállít elég kakaót (8A tartó, 13A peak)?
2. A DSB-250 igen halkan szól ehhez képest, és alig van magasa. Ez mitől lehet? Talán a szar aksik miatt automatikusan visszavesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Projektor topic
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- alza vélemények - tapasztalatok
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Macbook Air 2018 i5/8gb ram/128Gb
- Eladó Clevo 870 DM/-G
- Dell Latitude 5440 14" FHD IPS Core i5 1345U VPro 16GB RAM 256GB NVME, Magyar Bill, Dell Gar.
- Asztali PC - Gigabyte Z170M - i7-6700K - 32 GB DDR4 - RX550 Pulse 2 GB - 240 GB M2 SSD - fullconfig
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest