- Apple iPhone 17 - alap
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
creed33
aktív tag
Na most vagyok gondban.Voltam a MM-ben meghallgattam az envayat.Hangminőséggel nincs is gond,de a hangereje nekem kevés
Tudtam hogy csodát nem várhatok de azért ennél többet vártam.Már gyanakodtam hogy az eladó valamit rosszul állított be,de elvileg meg tudtam hallgatni a max hangerőn.Azt mondta hogy a telefonja hangerejét is maxra tette.
A szomorú és a tanulságos számomra az hogy valamilyen szinten mindenképp zsákbamacska lesz "bármit" is úgy fogok rendelni hogy előtte nem hallgattam meg élőben.
Gabi ha az envaya nem volt jó számomra ez a másik ami ráadásul kisebb is biztos hogy nem lesz jó
30 körül akartam venni,de sajnos MOST úgy néz ki nem lesz ennyiért ami az igényeimnek megfelelne.
Ami még bosszantó hogy 30ért meg tudtam volna venni az MM-ben az envayát.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- Update 09.27. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- PS Plus előfizetések
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest