- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
usb 1.1-esből vmi márkásabbat. pl. gigabyte,msi,x-micro. lehetőleg widcomm driveres,ahogy nézegetem fórumokon,azzal kevesebb a macera,mint pl. a bluesoil-osokkal.
1.1es sebessége: pc->t630 pl. 100kbyte .jar file cirka 4-5kbyte/sec. pc->d750i/w800i 30-50kbyte/sec körül. Gigabyte class1-es dongle-val,widcomm 1.4.xxx sw -vel.nem az sp2 saját integrált bluetooth driverével. 10/100/200m az valszeg a technológia elméleti maximuma (lehet,hogy nyílt térben
). Én a fenti giga dongle-val pc távvezérlés (HID profil) kb 5-6méter felett connection lost van,igaz kb 100éves böszmevastag falu téglaházban próbálva.
biztonságos? ez is feltörhető,mint minden más wireless.meg lehet adni a pc-n és a telón is a párosított eszközöket,akár pin kódos kapcsolódási lehetőséggel.szóval okosan elég biztonságos.hameg valaki arra törexik,hogy meghackelje a bt kapcsolatodat,akkor olyan mindegy...
tartozék : cd-n x-micro és a gigabyte is asszem csak a widcomm driverből egy nemtúl friss verziót,adobe readert,meg egykét haszontalan szarságot ad. USB hosszabbító az hasznos,x-micro-hoz nem volt,gigához adtak egy jó 1,5meset,ami igen hasznos.nekem legalábbis.
XP sp1/2 nélkül nem kezeli a bt-t. sp1 a minimum,arra felrakwa a widcomm-ot kifogástalanul műxik.sp2 alatt hibáa teszed fel a bt dongle saját sw-jét,a win a saját integrált bt driverét akarja és fogja is használni. Van trükk ennek a megoldására,mert sajna muszály,xp bt drivere nem túl fícsörgazdag.
csőváz
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fujifilm X
- Tesla topik
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

). Én a fenti giga dongle-val pc távvezérlés (HID profil) kb 5-6méter felett connection lost van,igaz kb 100éves böszmevastag falu téglaházban próbálva.