Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balinov

titán

válasz koob #66 üzenetére

usb 1.1-esből vmi márkásabbat. pl. gigabyte,msi,x-micro. lehetőleg widcomm driveres,ahogy nézegetem fórumokon,azzal kevesebb a macera,mint pl. a bluesoil-osokkal.
    1.1es sebessége: pc->t630 pl. 100kbyte .jar file cirka 4-5kbyte/sec. pc->d750i/w800i 30-50kbyte/sec körül. Gigabyte class1-es dongle-val,widcomm 1.4.xxx sw -vel.nem az sp2 saját integrált bluetooth driverével. 10/100/200m az valszeg a technológia elméleti maximuma (lehet,hogy nyílt térben :D ). Én a fenti giga dongle-val pc távvezérlés (HID profil) kb 5-6méter felett connection lost van,igaz kb 100éves böszmevastag falu téglaházban próbálva.

biztonságos? ez is feltörhető,mint minden más wireless.meg lehet adni a pc-n és a telón is a párosított eszközöket,akár pin kódos kapcsolódási lehetőséggel.szóval okosan elég biztonságos.hameg valaki arra törexik,hogy meghackelje a bt kapcsolatodat,akkor olyan mindegy... :))

tartozék : cd-n x-micro és a gigabyte is asszem csak a widcomm driverből egy nemtúl friss verziót,adobe readert,meg egykét haszontalan szarságot ad. USB hosszabbító az hasznos,x-micro-hoz nem volt,gigához adtak egy jó 1,5meset,ami igen hasznos.nekem legalábbis.

XP sp1/2 nélkül nem kezeli a bt-t. sp1 a minimum,arra felrakwa a widcomm-ot kifogástalanul műxik.sp2 alatt hibáa teszed fel a bt dongle saját sw-jét,a win a saját integrált bt driverét akarja és fogja is használni. Van trükk ennek a megoldására,mert sajna muszály,xp bt drivere nem túl fícsörgazdag.

csőváz

Új hozzászólás Aktív témák