- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
emiatt ne aggódj, a BT amit itt vettem nemrég ph-n ugyanígy nem települ a saját Bluesoleil-es drivere nélkül. ekkor szedtem elő a widcomm-ot (nem azért reklámozom ennyiszer, mert fizetnének érte, hanem mert egyszerűen ez mindenre megoldás), ami viszont problémamentesen települt és 4 különböző telóval tesztelve hibátlanul működik.
szerintem te a pucolás után ezt a lépést kifelejtetted, pedig érdemes lenne megpróbálni! -
Balinov
titán
nafasza!
figyu,nem akarlak elkeseríteni,de nekeme 2éve az x-micro donglem csinált ilyet,azt játszotta,hogy 3 különféle gépen próbálva a win meg-megtalálta,mint bt eszköz,viszont működni nem akart.Akkor azt olvalstam,talán a terminal fórumán,hogy elhalálozott a donglem. Nem akarok vészmadár lenni,szal ne legyen igazam.
Arra gondoltam még,hogy vmi drivercleaner progival nem-e lehetne legyalulni a megfelelő (ill. itt nemmegfelelelő) drivert?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest