Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ismer valaki olyan USB, vagy akár PCI-E BlueTooth adaptert (még a mini->full PCI-E converter is szóba jöhet, laptop-ba való WiFi+BT kártya asztaliba konvertálva, egy olcsó antenával...) , ami képes hardware memóriába menteni az eszközök jelszavát, és szoftver nélkül (újra)csatlakozni?
Van egy BT-s billentyűzetem (ez az egyetlen mechanikus kapcsolós rádiós, amit találtam), de ezt be kell kötni USB kábellel, ha belépnék az UEFI setup-ba, vagy másik OS-t indítok (pl. Live! linux-ot), pedig még indítási jelszót is szeretnék (és Bitlocker-t).
Vagy ehhez nem elég a jelszó memória, mert az UEFI-nek is kéne hozzá driver, hogy lássa az adapteren át a billentyűzetet? (Bár azt talán bele tudnám mod-olni a képfile-ba. Más driver-el már csináltam hasonlót másik gépen. Bár kéne az EFI build a driver-ből.)
(Ezt a memória dolgot csak onnan vettem, hogy a Win10 írja a naplójába üzenetként, hogy a jelenlegi adapteremen nincs ilyen).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 94 % Akksi, MS4168
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest