Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
heliosis
csendes tag
GPRS net BT-on keresztül
Vettem egy másik usb BT adaptert. 3600Ft. Sajnos ez is Blue Soleil. De egy fokkal jobb, mint amit korábban vettem. Feltelepítettem, és a connect me ben már választható a ''Modem via BT'' is. Sajnos a telefonnal ugyanúgy csak 3 szolgáltatást tud bonyolítani, mint a korábbi adapterrel. (file transfer, dial-up modem, telefonkönyv bejegyzés átvitel)
A connect me azzal szakítja meg a csatlakozási folyamatot, hogy ''soros port nem nyitható meg''. Ha ez az a soros port, ami a BT adapter 9 szolgáltatása közül az egyik, és valóban nem aktív ennél a telefonnál, akkor megértem a dolgot.
(a BT adapter helpjében erre a soros portra azt írják, hogy pda-kkal, meg gps-ekkel lehet vele adatcserét végezni. Ezek szerint ezen menne a gprs modem forgalma is?)
Próbáltam azt is, hogy nyitva hagyom a dial-up tárcsázós ablakot, és közben connect me, de úgy sem megy. Most már kételkedem benne, hogy ezzel a telefonnal lehet BT-on keresztül internetezni. (pedig azért vettem)
Az előző BT adapteremet egyébként egy Nokiás ismerősömnek adtam el, és nála a fent említett 3 szolgáltatáson kívül még egy megy, de nem emlékszem melyik. Nem volt semmi gáz vele, sem a telepítéssel, sem a telefonnal való kommunikációval. Nokiásoknak ajánlhatom
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Könyvajánló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , R7 5800X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 960GB NVME
- Gamer PC - Ryzen 5 3600X // X470-F // 1660 SUPER OC // 16GB RAM // 1TB NVME SSD
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest