Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
Hikvision #354 üzenetére
Hali!
Na ilyen kis csodát vettem én is...
A müanyag tok felét kitölti a panel, és az antennának nevezett müanyag pálcika közelébe sem ér a panelnek... Azon kivül, hogy útban van semmi értelme.Tehát legjobb esetben is jobb ha classII (10m-es) A cd-n lévő driver az x64-es vistávak olvashatatlan, csak xp-s gépen látszanak a file-ok...A softwaregyártó honlapjáról letölthető vista kompatibilis 3.2.2.8-as driver 5MB korlátos..(bluesoleil) elvileg 15 dolcsiért meg is vehetnéd, de azt írja, hogy töltsd le a korlátozott verziót és annak help-jében van a megvásárolási lehetőség.Ami ott is van (buy gomb), csak a hivatkozás ahová mutat az az explorer szerint nem elérhető... Tehát megvásárolni sem tudom a 2250Ft-os adapteremhez a 3-4000Ft-os drivert...A programhoz létezik 2 féle törés is (exe file csere és patch ), de csak xp-n megy...Vistán nem kap ip címet az adapter csatlakozáskor, tehát nem kommunikál....(törés után)
Na erre varrjatok gombot!
Ja! és én GPS-hez használnám...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- További aktív témák...
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest