- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
milenda
tag
Ezt az olcsó hús hasonlatot nem nagyon értem. Köszönet ztibor fórumtársnak az információért, azt hiszem, kevesen tudtuk, hogy márkaváltásra 15 napot ad a jogszabály. Mindenesetre furcsa, hogy amit két szolgáltató között 3 nap alatt kell lezavarni, azzal házon belül 15 napig is lehet vacakolni. Hát még ha 15 munkanap ez a 15 nap ...
-
Murphys2
tag
Engem a másodperc alapú feltöltős csomagjukkal szopattak meg. Megrendeltem, majd 1-2 hét után már perc alapú is lett. Mire észrevettem, egy feltöltés el is fogyott. Persze megreklamáltam, mivel egy SMS-t sem kaptam a módosításról. A válaszuk ez volt. 2 db országos napilapban közzétették a változást, ennyi van (volt) a törvényi előírás.
Másodszorra a titkos számom nyilvánossá tették, persze egyből minden közvélemény kutató és ügynök elkezdett hívogatni. Reklamálásomra 500 Ft-ot jóvá akartak írni fájdalomdíjként. Inkább elküldtem őket az anyukájukba és váltottam. Voda soha többé. -
4Grider
félisten
A számlázási rendszerből könnyen legyűjthető adatokról beszélünk. Szimpla adócsalás lenne amiről írsz. Nem hülye az adóhivatal sem, ebből marha sok pénzt (elmaradt adó + késedelmi kamat + büntetés) lehetne összeszedni. A revizorok premizálását nagyban megnyomná ez az összeg...
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest