Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 
			  Mobilarena Blue Mobile 
Aktív témák
- 

buttmaki csendes tag Én is ezzel szívok. Kb. 2 hete próbáltam először a telefonos aktiválást, a személyimet nem is fogadta el, de a jogsimat igen. Aztán mondta az ügyfélszolgálatos, hogy már van 10 szám aktiválva a nevemre, nem tud újabbat. Konzultált valakivel, aztán visszahívott (vezetékesen), és mondta, hogy menjek be személyesen az ügyfélszolgálatra. Másnap bementem a T-hez, ahol csak az előző számomat látta az ügyfélszolgálatos kolléga... A következő héten hívtam őket újra, de akkor pont összeomlott a rendszer, későbbi hívást javasoltak. Mondom, oké, megpróbálom másnap. Másnap ismét nem fogadta el a személyimet, de a jogsimat igen, és először megint azt mondták, hogy már van 10 szám aktiválva a nevemre, aztán később, némi konzultációt követően kinyögték, hogy rendszerhiba miatt nem tudja aktiválni, de felvesz egy hibajegyet. Az összes adatomat rögzítette, a vezetékes számomat is, ahol visszahívást ígért, de mondta, hogy ha nem hívnának vissza, akkor próbáljam meg másnap újra hívni őket. Másnap nem hívtam őket, ellenben írtam egy elektronikus levelet két napja: 
 „Tisztelt Bluemobile!
 Szerdán (2019.10.09-én) másodszor próbáltam telefonon aktiválni egy SIM-kártyát, sikertelenül. Az ügyfélszolgálatos munkatárs felvett egy hibajegyet, és visszahívást is ígért, de nem kerestek. Az adataimat rögzítette, most nem adom meg egyenként.
 Szeretném töröltetni az előző telefonszámomat, a 30/xxxxxxx-et (külföldön ellopták a telefonomat, de már le is járt a feltöltés érvényessége), valamint szeretném aktiváltatni az új számomat, a 30/yyyyyyy-at.”
 Erre tegnap az alábbi válasz jött:
 „Tisztelt ...
 Köszönjük levelét! Tájékoztatjuk, hogy 30/xxxxxxx hívószámú SIM kártyája még felfüggesztett státuszban van, kártyacserével és egyenleg feltöltéssel visszaaktiválható a hívószám. Amennyiben szeretné régi hívószámát megtartani és a rajta maradt egyenleget felhasználni, akkor kérjük hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat(06-30-4408400) és kérjen SIM kártya cserét. Miután a futártól átvette a SIM csomagot, még a kártyacsere véglegesítése előtt töltse fel az egyenleget minimális összeggel, hogy a hívószám aktív státuszba váltson, majd kérje a kártyacsere véglegesítését a csomagban megadott telefonszámon keresztül. Amennyiben nem történik egyenleg feltöltés a 30xxxxxxx hívószámon 2019.12.29-ig, akkor a hívószám végleg deaktívvá válik.
 Új kártyája aktiválásával kapcsolatban nem tudunk segíteni, amennyiben sikertelen volt a telefonos aktiválás, akkor kérjük próbálja meg online aktiválni a http://bluemobile.hu/sim-aktivalas linken keresztül.”Tegnap próbáltam az online aktiválást két különböző böngészővel, de egyikkel sem sikerült (pedig a Firefox-nál még az uBlock Origint is kikapcsoltam), az adatok megadása után nem csinál semmit az Adatok küldése gombra kattintva. Most újra megpróbáltam, semmi... 
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Hardcore café
- Formula-1
- További aktív témák...
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest