Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsbali
csendes újonc
Kitudom választani, be is rakja a csengöhangot, és mikor a csengöhangeröt probálom akkor is az szolal meg, de ha hív valaki akkor nem az szól.
Kiprobáltam hogy csak egy embernél állitom be, akkor annál az szólalt meg,de ha másik számrol csörgetnek meg, és utána ujra arrol akire beálitottam, akkor annál megint semmi csengöhang se lesz. Söt mikor beálitottam és ujrainditottam a telot akkor is kitörlödik és nem szol semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest