Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
-
Mobilarena
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thony.80
tag
válasz
tpeti810203 #77 üzenetére
Ha boltból vásároltad paypal-al, csak úgy nem fogod visszakapni a pénzedet, hanem visszatérítési eljárást fognak nyitni és mindkét félnek kell bizonyítani az igazát. Ha az eladóval már megbeszélted a dolgot, akkor ilyet nyitni elég bunkó dolog, ráadásul a későbbi lehetőséget (ha pl nem javítja vagy nem reagál semmit) ellövöd. Tehát csak ésszel.
A töltésről meg annyit, hogy valóban gyorsan merül a teló, rootolni kell és a fölös programokat le kell szedni (saját felelősségre, leírás az összefoglalóban!), illetve ki lehet lőni az automatikusan induló progikat is. Másrész takarítgatni kell illetve nem szabad 50-60%-nál lejjebb engedni, mert onnan lassan tölt fel (legalábbis én így tapasztaltam). Blitzwolf töltőt én is vettem, de nem tapasztaltam gyorsabb töltés a gyári töltőhöz képest, lévén trükkös a marketing, valójában NEM tud Fast charging-ot a teló, csak "gyorsan" lehet tölteni (smart quick charge).
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest