- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thony.80
tag
Ami elsőre aggasztó volt, a töltés ideje (brutál lassú) és az akksi idő (brutálgyors merülés)
Rootolás után viszont ment rá a Clean Master (be kell állítani azért) illetve annak a BoostCharge kiegészítője, így 1-2 óra a töltés, a kitakarított memóriának köszönhetően meg bírja majd egész nap.
Amiért én választottam, az a 4G kapcsolat és a Wifi (az ugyanis már a fejlettebb változat). Wifi tényleg nagyon erős, most az otthonomtól távolabb is veszi a jelet tök simán, de ha nincs wifim végre nem csak szütyörög, hanem megy 4g-n is.
GPS-t egyszer próbáltam pár másodperc alatt megtalált, de nekem nem létszükséglet de leírása alapján az is elég jó.
Vivo Smart Garmin okosórámmal is tökéletesen működik végre (a régi telómnál azért voltak gondok).
Meglepően jól össze van rakva szerintem, elég vastag is, hogy ne görbüljön el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen TV-t vegyek?
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Airsoft
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robotporszívók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest