Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsbali
csendes tag
válasz
Thony.80
üzenetére
Rendben, köszi.
Probáltam a flash-elést, de nem sikerült.
Letöltötem 3 fajta Flashtoolt, meg leszedtem az eredeti Rom-ot, meg 3 frisitésest is. Be is raktam a Flashtollba, de utána mikkor rákattintok a Downloadra, akkor csak elhalványul minden de nem kezd el semmit csinálni.Windows 8 am van, a leírásba 10 el csinálták, de írtak olyat ha nem sikerülne akkor próbáljam meg a "Az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltása" azt is megcsináltam, de úgy se lett jó

Ezen a linken van leírva hogy kell:
http://mobilarena.hu/tema/bluboo_xtouch/index.htmlEsetleg megtudod nézni hátha valamit rosszul írnak le? vagy esetleg valamit átkel állítani flashtool-ba?
Meg esetleg linket tudsz honnan lehet letölteni mást? mert én csak ezt találtam ezen az oldalon.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest