- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inferno1988
csendes tag
válasz
SajtiPeti83 #1595 üzenetére
Köszi az infót, hallottam már róluk én is, csak még nem rendeltem tőlük. Ahogy nézem Verbatimból náluk is ugyanaz van, amit szaszapi leszarozott. Gondolom ezek lennének azok a szerves anyagú felülettel ellátottak, melyek kevésbé tartósak.
Akkor kérdezem még, hogy a digitaldepo-n van olyan lemez, amit érdemes megvenni, ha minőséget keresek, vagy inkább nézzek szét itt az aprón?
-
Inferno1988
csendes tag
Köszi a segítséget!
sensor060: sajnos csak a BH10 sorozatot lehet itt kapni, de sok helyen szintén csak ez van, gondolom azért nem akkora a különbség, hogy mindenképpen keressek valahol online egy BH12-est, vagy igen? Jobb szeretek offline vásárolni, szegedi vagyok, nem küldözgetnék Pestre egy írót, ha gond van.
gg72: gondolom sensor060 úgy értette, hogy amiket belinkeltem azok nem érnek semmit, így mást kellene keresni.
Akkor a kérdésem még az lenne, hogy Verbatim, jó minőségű blu-ray lemezt, ami lehetőleg nem nyomtatható, hanem sima, kiktől érdemes venni? Jöhet pm-be is az ajánlás.
szaszapi, gg72 nektek van ilyen Verbatim? Plusz RE-ból is Verbatimot szeretnék lehetőleg, egyelőre nem gondolkodtam DL-ben, de az áraktól függ. Azért ragaszkodnék a Verbatimhoz, mert jókat írtatok róla, a Panasonic pedig már egy nagyságrenddel drágább. Más alternatíva nem nagyon jön szóba szerintem.
Köszi a segítséget még egyszer!
-
Inferno1988
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok a Blu-rayezés terén, most állok író és lemez vásárlás előtt, már olvasgattam a fórumot.
A következő írót néztem ki egy számtechboltban a közelben: (25700FT)
[link]Ajánlott vagy mást keressek inkább? Nekem az LG DVD-írókkal jók a tapasztalatok.
Lemezt is kerestem, Verbatim mellett lennék az itt olvasottak alapján, plusz DVD-ben is nagyon megvagyok vele elégedve. Rengeteget írtam már ki. Én innen rendeltem korábban lemezeket, most konkrétan ezt a Blu-rayt néztem ki:
Ez vajon megbízható lemez lehet? Inkább költök többet, de ne rohadjon le róla az adat két év múlva, szóval nem gond, ha picit drágább.
Ugyanitt újraírhatóból ezek vannak:
Freestyle [link]
JVC [link]
Maxell [link]Melyiket a három közül, itt is a minőség elsőbbséget élvez az árral szemben?
Vagy esetleg más oldalt tudtok ajánlani, lehetőleg magyart, ahonnan jó árban minőségi lemezeket lehetne venni?
Írásra programot az ImgBurn-t ajánljátok? Nero abszolút nem játszik?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest