- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
- Motorola G86 - majdnem Edge
- LG G8X - kettőn áll a vásár
Új hozzászólás Aktív témák
-
patroly61
tag
Csak egy tipp.
Lehet, hogy az automatikus írási sebesség meg max-ra van állítva és azért ír gyorsabban. Eleinte én csak a kezdőlapon állítottam be a sebességet és csodálkoztam, hogy mégis max-on írja. Később jöttem rá, hogy minden lemez típushoz be kell állítani az automatikus sebességet és utána már nem kell többet ugyanazon lemez típusnál.
-
patroly61
tag
és ez csak 2x-es sebességgel írható picivel drágábban van 4x-esen írható én azt szoktam venni.
-
patroly61
tag
Sziasztok!
Megírtam életem első blu-ray lemezét egy pioneer bdr-209dbk-val elvileg sikerült is 50gb panasonic lemezre 4x sebességgel. Írás közben kb 51% nál kicsit megállt az írás itt meg is ijedtem gondolom akkor váltott a második rétegre.
A lemezeket (10db That's 50GB és 5db Panasonic 50GB) japánból rendeltem 01.09.-én és ma 01.18-án meg is kaptam. Kicsomagoláskor kicsit meglepődtem mert kerestem a panasonic tokot de csak papír tokok voltak azután visszanéztem a rendelést és kiderült én voltam figyelmetlen az eladó írta is, hogy papír tokos. Külömben rendben vannak a lemezek MEI T02-001
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest