- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
4K-t nem követem, de elméletileg úgy van, hogy a sima blu-ray lejátszó az max 1920x1080as felbontást támogat 2D-3D esetén. Az újabb lejátszók amik rendelkeznek upscaling funkcióval pedig ezt a képet felkonvertálják 4K-ra, 4K-s TV esetén. Tehát közvetlenül UHD felbontású anyagot a sima BD lejátszó nem fog lejátszani, csakis az UHD lejátszó.
Írj a milyen blu-ray lejátszót topikba, ott van 1-2 szaki, ők meg tudják mondani pontosan hogy is van ez.
-
belinho
senior tag
Vedd meg eredetibe a lemezt az a legegyszerűbb. Bemész a MM-ba vagy felmész az Xpress oldalára 1500-3000Ft között vannak Blu-ray filmek. 4K filmek meg szoktak lenni akciósan 6-7K-ba.
Ez az UHD BD író nem tudom mit takar, ha olyanra gondolsz, ami megírja a 100GB-os többrétegű BD-R XL lemezeket, amire ráférnek a 2160p-s anyagok az létezik.
Asztali lejátszó nincs, amivel le tudnád játszani, mert nem támogatják ezt a szabványt.
Lemez ára kb: 4K körül van/db egyébként.
Elméletileg ami ráfér az 50Gb-ra, az lejátszható, de az is csak UHD-s BD lejátszóval, simával nem. Írható lemezekből is a jobb fajtát kell venni, ami kapásból Panasonic Japánból, mert máshol nem kapható, ha tartós lemezt szeretnél, nem söralátétet.
A HDD meg elromlik, és oda minden, én ezt untam meg.
Én vettem egy 4K upscaling BD lejátszót és olcsó eredeti filmeket. A 4K lemezek nagy része 2K felkonvertált, nagyon minimális a különbség egy 4K upscaled Blu-ray között, de ez csak az én véleményem.
Eredeti 4K-s filmnél látható a minőségbeli különbség, de az meg elég kevés van.
Nagyjából ennyi dióhéjban. -
Beni2360
félisten
Szabad a választék, de a HDD-s lejátszáshoz nem kell nem is szabad már sz.gépet használni. 12-14 E Ft már olyan média lejátszók vannak ( CE) KODI lejátszással, hogy csak a TV szab határt. Ide nézz át és olvasgassál.
Nekem is itt ál a "sarokban" a BD író megy vagy 100 lemez. Na meg az UHD 100 Gb lemeznek keressél rá az árára és számítsd bele egy két lemez rontást is.
De egy jó 4K TV-vel még USB-ről is szépen megy az alap lejátszás. HDR anyaghoz HDR képes TV kell.
Nekem vannak 25 és 50 GB lemezek MKV formátumban kiírva de már az 50 GB lemez kiírással sok gond van. Na meg kész BD lemez formátum is.
Egy kis ízelítő a 12 E-ft lejátszó mit tud nyújtani. És ez mind NAS-ról vagy HDD-ről működik Jelenleg 13+1 TB HDD-m van. De ez már OFF
Ui: Sajnos a Yt. átrakta a videóimat 18 korhatárra, nem az én saram.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest