-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyeniko
őstag
válasz Bálint85 #4546 üzenetére
Hang (kategóriájában) és kép nagyon jó. USB-ről nekem mindennel megbirkózott, de direkt módon nem teszteltem a formátum kompatibilitását, csak a gyakori .mkv-kat néztem rajta. Most éppen "tégla", kb. 1 héten belül életre kel, akkor szívesen beledugogatok USB-ről mindenféle teszt fájlt és megnézem, hogy mi hogyan megy rajta. Nekem az is elég volna, ha hálózatban játszana .flac-ot, alap .mkv-kat, .iso-t és látnáa .srt-ket.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
-
blakey
titán
válasz Bálint85 #4528 üzenetére
Az a vélemény nem jó, ill. lehet, hogy helytálló mivel olyan mkv-kat akart lejátszani amiket épp nem támogat a lejátszó (Level 4.1 feletti), a 150-es és a 160-assal semmi gondom nem volt, de ha a link alapján a pio ilyen "gyenge" akkor mit írna a panáról? A Pana helyett a Pio-t választanám, képminőség szempontjából nem rosszabb a Pana, de kompatibilítás szempontjából rosszabb.
(#4529) gyeniko
Az UMS-hez (Universal Media Server) írtam egy scriptet (conf file) ami működik és a pionál van felirat meg minden, igaz nem 450-es de úgy néz ki, hogy nálam működik.
Ez külső feliratos dolog nem pio betegség inkább DLNA server hiba, a Dune-nél is felmerülhetnek ilyen dolgok, alapból ő sem tudja lejátszani de úgy néz ki, hogy hozzá is sikerült írnom egy scriptet és most jónak tűnik, mennek a külső feliratok is, szóval egyelőre tesztelgetem a DLNA-t, de nálam egyelőre működik minden eszköz esetén, még a "buta" tv-men is. Az tudni kell, hogy bizonyos formátumokat csak Transcode segítségével lehet átküldeni, de a felbontásba és az fps-be nem nyúl bele.[ Szerkesztve ]
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
gyeniko
őstag
válasz Bálint85 #4528 üzenetére
Nekem van Pio BD-450-esem. USB-ről nem volt vele gondom, de hálózatban buta. Elolvastam a linken írt értékelést, szerintem szegény vevő kifogott valami nagyon fw hibás egyedet.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
blakey
titán
válasz Bálint85 #4512 üzenetére
A két pio két különböző kategória, a 450-es többet tud, jobb áramköröket tartalmaz, jobb a felskálázó chip, komolyabb felépítés, a 160-as ennek megfelelően "csak" belépő. Persze valójában nem mindenkinek van erre szüksége ill. nem is jön ki a rendszerén, nekem pl. elég a kisebb, bőven elegendőt tud és megfelelő minőségben. A pana 500-as a 450-es pio-val van egy szinten, képminőségben okés, de lejátszási képességekben nem a legjobb, újraírható lemezről nem tud minden formátumot, usb-ről nem játsza le natívban a 24p-s anyagokat, nagyon válogatós, dvd lemezek esetén a rétegváltás nem akadálymentes, de ha csak lemezekkel használnád akkor jó választás a pana, nekem tetszik a pana képi világa de az imkompatibilitása eléggé zavaró.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nagyúr
válasz Bálint85 #4480 üzenetére
én ezt a sonyt ha gondolod el tudom adni neked 45ért 3 hónaposan magyar garival dobozzal számlával a westendbe szóló sony boltba. 2x filmet játszottam le vele. PS3ról váltottam erre, egyértelműen jobb vétel volt minőségben ugrás stb. de én a panára hajazok, ha elkel a Sonym.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
rgeorge
addikt
Ezek árban azért nincsenek egy szinten. Pio a legolcsóbb, Sony középen, Pana kb. kétszer annyi, mint a Pio. Keretet is írhatnál, mennyit szánsz rá.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
blakey
titán
Attól függ, hogy mennyit szánsz rá és mik az elvárásaid, mindegyik másban jobb, általánosságban a 3 közül a pio lenne nyertes, ha már a panára tennéd a voksodat akkor inkább pio 450. A pana és a sony "korlátoltak" médialejátszás szempontjából, Blu-ray-en nincs ill. minimális a különbség ami a képminőséget illeti, felskálázásban valószínűleg a pana lenne a nyerő de a másik kettő sem sokkal rosszabb. Ha nekem kéne választani akkor a pioneer mellett döntenék.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest