- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
buke
tag
Bocsánat, úgy látom félre érthetően írtam, szóval még nem tartok sehol, a "látom a 3D kocka.." szöveg a Te erdeményedre való reflektálás akart lenni,viszont kinyilt a szemem a segítségeddel,mert pár dolgot észrevettem, ami gátolta a további lépéseket.
Mégegyszer köszi a segítséged,remélem sikerülni fog elkészíteni a milkyway mélyég kulisszát. Üdv. buke. -
buke
tag
Szia! Köszönöm, hogy reagáltál. Már a legelején,mert nem jutok el az "image texture"-ig sem. Nekem a leírás 2. része lenne jó,mert 6 db képem van, tehát ezeket kellene feltennem a kockára. Kiválasztom a materiált,de ott nem jelenik meg olyan opció,amivel felrakhatom egyenként, vagy Ő teszi fel egy logika szerint. Utána szerintem egyszerűnek tűnik a műveleti sorrend,de ez a leírás 1 éves.Nem tudom mennyire változott azóta ez a program.
-
buke
tag
Sziasztok!
Egy műveletet szeretnék elvégezni,de nem értek a programhoz. A lényeg, hogy egy cubemape formátumot kell cylindrical map formátummá alakítani és ehhez ezt az ingyenes programot ajánlották. A fórumon van egy tutorial, de sehogysem tudok ez alapján elindulni,pedig egyszerű a feladat. A kocka képeket pos_x, neg_x...stb. megfelelően fel kell tenni a kockára és bekapcsolni a kocka közepére a kamerát, ezután 2:1 arányú térképen renderelni és menteni. Napok óta szenvedek vele, kifogott rajtam, alternatív megoldást nem tudok a műveletre. Nyilván manapság ezt a fajta átalakítási irányt nem igen használják, inkább fordítva.
Blender v.2.73-ast töltöttem le. A tutorial: [link]
Előre is köszönöm a segítséget, ha valaki a lépéseket leírná!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest