- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz
K21_overlord #160 üzenetére
Na ezt akkor jó tudni, az új felületről!
-
duffbeer
őstag
válasz
K21_overlord #158 üzenetére
Passz... Eddig nézegettem.
létrehoztam egy kockát, azt sem lehet elforgatni. létrehoztam egy új scene-t abban sem lehet forgatni. Ha viszont bizonyos objektumokat átviszek egy új projektbe, akkor lehet forgatni. Lehet neked is ezt kellene tenned, ha nem jössz rá mi a hiba.
Egyébként most újból megnyitottam, edit mode-ban tudok forgatni, ha kijelölöm az egészet de object módban nem...Nem tudom. Holnap még eljátszom vele.
OFF:
Nem tudom próbáltad-e, a blend fájlokat általában egész jól lehet tömöríteni, ha raktározni, vagy küldeni szeretnéd őket. A linkelt 16 megás fájl 7zip-el 1,9MB.Rapidshare helyett próbáld ki a dropbox-ot. Itt tudsz regelni. Ingyen 2GB tárhely, ezen belül van egy public mappa, amik tartalmát meg tudod osztani másokkal egy linkkel. Van hozzá kliens is, ami automatikusan szinkronizál egy mappát a gépen.
(A reg link amit beírtam a saját "ajánló" linkem. Ha ezen keresztül regisztrálsz mindketten (asszem) kapunk ajándékba 250MB tárhelyet. Ha meghívsz másokat, a 2GB-ot fel tudod tornászni 8 GB-ig)
Csak egy ötlet!
-
duffbeer
őstag
válasz
K21_overlord #156 üzenetére
Hát így láthatatlanban nehéz lesz kitalálni.
Object módban nyomsz egy "N"-t, a transform alatt látod az X, Y, Z elmozdulást és elfordulást. Azok mellett van egy-egy kis lakat, azokkal lehet zárolni bizonyos tengelyeket. De ha ezt teszed, akkor eltűnik a zárolt tengely nyila, vagy karikája, szóval csak az R gombbal vennéd észre, hogy azt a tengelyt hanyagolja.
Ugyanezt megtalálod a properties- ablak object fül alatt a transform lock-nál.Esetleg ugyanúgy a properties alatt az object constraint alatt is tudsz elfordulást korlátozni.
Hirtelen nem jut eszembe más, de szerintem valami egyszerű megoldása lesz. Ha nem jössz rá, nyiss a hibás mellett egy új ablakot és kezdd el összevetni a beállításokat, vagy linkeld be ide a blend fájl-t.
-
duffbeer
őstag
válasz
K21_overlord #154 üzenetére
Mit jelent az, hogy "nem engedi"? Kijelölöd a pontokat, nyomsz egy "R"-t és mi történik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest