- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
az EEA verzió már Augusztus 8.án megkapta
Version - 1.0.6.0.UNKEUXM
Android Android - 14
Release date - 2024-08-08Optimization: App launching algorithm speeds up app opening process
Optimization: New startup animation strategy makes apps launch faster
Fix: Some games crashed
Updated the security patch to August 2024. Increased system security. -
-
-
csudri
őstag
Rendeltem ma végül egy F6-ot (12/512). Addig-addig szarakodtam Ali-n, hogy pont mikor rányomtam hirtelen minden drágább lett 10ezerHUF-fal. Végül az F6Prot elengedtem és az X6Pro és F6 között vacilláltam. Mivel 2018. november óta nyúzom a mostani F1-et, így maradtam ennél a sorozatnál. Amúgy most is fasza még az F1, csak egyre idegesítőbb, hogy elavult. Pl. Android auto csak kábellel, nincs NFC, stb. Pedig a mai napig a legjobb telóm, kár érte.
-
A kezdetek óta így van. Hidd el a törlésnek nem lenne jó vége.
Leírta az ember, vállalta. Ha törölni akarod, akkor moderátor.
A hozzászólás szerkesztése egy opció, például ha több embernek válaszol az ember és nem akar terjengős lenni.
Ha valaki nyersen fogalmaz, akkor érdemes elolvasni újra... Nehogy felreertheto legyen.
-
-
gegsite
tag
Jól van meglett a link ... Akkor ha jól figyelsz angolul is mondja hogy az "északi" hangszóró szól a "sztereó" felállásból ha hívás van. Magyarán a felső ami a kamera felett van.
szkaroly:
Most vagy angolul se tudsz ennyire, meg jól látszik mire mutat.
Az hogy ő hogy tartja hívás közben (azt mutatja hogy döntve...) kutyát se érdekli.Akksi:
Amúgy indonéz Rommal talán 0,5 max 1%/órával kevesebbet merül átlagban, nem sok de valamit tényleg ér. -
-
Pont elég, hogy a Globalt ne nevezzük EEA-nak netán EU-nak, mert utóbbi meg teljesen más.
Én csak annyit mondanék ezzel, hogy pontosan fogalmazzunk.
EEA romban tilthatónak kell lennie a reklámoknak, a Globalban nem olyan egyszerűen inkább.
Globális ROM (MI) a rendszer hivatalos verziója, amelyet Kína kivételével az egész világon használnak. Az Android felhasználói felület és operációs rendszer új verzióinak tesztelése iránt érdeklődők számára elérhető egy béta program. A frissítések egy-két havonta egyszer jelennek meg.
Európai ROM (EU / EGT) csak európai országok számára készült. Az okostelefon kezdeti beállítása során lehetőség van egy helyről letiltani az előre telepített alkalmazásokban található összes hirdetést
Utóbbi is más tehát. Amit bemásoltál is röviden tömören fogalmaz. Ez nem vitaalap, félre ne értsd.
-
-
-
-
pusszycat
nagyúr
Vegyél egy nyuszi lábat, és azt rakd be ujjlenyomatnak. Kissé macerásabb de megoldható.
Nem kell félni megadni a telefonon marad nem megy sehova. Én megadom ugyanazt az ujjam 3x igy biztosabban felismeri. Temu-rol megjött a fóliám de ez az ebay csiga lassú a tokommal. Közben rendeltem egy órát aliexpressről és csináltam egy amazon accountot. -
-
-
ofgm
tag
Szerintem, ezeknél a külföldi vásárlásoknál ami 150-200ezer körüli érték egy meghibásodás még beleférhet saját zsebből. Nyilván ha itthon veszed hivatalos garanciával (most nem a sufnis szürke papírokra gondolok) akkor a készülék még 60-70ezer plusz forint a bolti ára. Viszont ha esetleg javításra kerülne a sor, pont nullára jössz ki, amit most a vásárláson nyersz. Ezt érdemes lehet így átgondolni. Én idáig nagyon szerencsésnek mondhatom magam, pedig már jó néhány eszközt, készüléket vásároltunk, még nem ért meglepetés meghibásodás terén, sőt ami nagyon meglepett a poco f2 pro-m 4 évet megy és még ma is hibamentes (csak az aksi gyengélkedik) Külső hatás (törés, beázás, stb.) azokra a magyar garancia sem vonatkozik, az a hivatalos garancia mellett is a Te költséged. Amúgy lehet a külföldi cuccokat is gariztatni, de én azzal már nem nagyon bajlódnék, mert néha nyer - néha bukik az ember, nyilván a bukás mindig fájdalmasabb, de én így gondolkozom... idáig még jól állok
-
-
ofgm
tag
Szia, Nekem egy Pro modell van. Sajnos nem tudtam feltenni BL nyitási engedély után a tajvani rom verzióját, ugyanis a telefonomon lévő globál rom előrébb van, így visszafelé korábbi rom verziót nem lehet feltenni fastboot eljárással mert a tajvani rom-ból nincs frissebb a globálnál. Indonéz rom meg a Pro verzióra nem is létezik csak a sima F6-ra. Lehetséges hogy "tepertő" (TWRP) módban fel tudtam volna tenni, de ennyire már nem akartam belevágni a témába, meg egyébként is jobban bízok a fastboot megoldásban. Szóval, nagyon sajnálom de így véleményt sem tudok megosztani. Jelenleg visszatettem a globál rom verziót és a BL-t is zártam. A google tárcsázó számomra jelenleg nagyon idegen de most ez van...na meg a hívás rögzítése az ami nagyon fáj, hogy nincs.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában más néven már startoltak, az európai árak magasabbak, de elviselhetők.
- Last Epoch
- Assetto Corsa EVO
- Yettel topik
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest