- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
milkabrams #58 üzenetére
Én anno a Tegra 3-at komáltam. Meg is vettem a Nexus Tab 7 gen1-et. Jó is volt. (Csak úgy járt, mint az Exynos 2200, hogy kevésbé volt támogatott.)
Sőt anno az első kétmagos LG-ért is rajongtam, kellett is az erő, csak éppen megjelenésekor semmi értelme nem volt, mivel az Android 4 ICS támogatta elsőnek a több magos megoldásokat. Szóval gyengén érvelsz.Én azt nem értem, hogy milyen fejlesztésekről beszélsz. Többszáz wattos töltők most is vannak. Ez nem egy nagy tudomány. Sőt ha végre megoldják, hogy az akku ne egy, ne kettő darabban legyen, hanem mondjuk tízből álljon össze, akkor elég a <60 wattos töltők bőven, mivel egyszerre tudja tölteni a tíz különböző akku részeket a telefon. Ráadásul akkor sérülékenyek sem lesznek.
-
janeszgol
félisten
válasz
milkabrams #53 üzenetére
Ja es nem problemazok. Vilagosan leirtam, csak el kell tudnod olvasni. Azt irtam, hogy a 4-5 ezres akkukhoz felesleges a 65 wattnal nagyobb tolto. Tabletekbe, amikben 7-8 ezres akku van, oda kellhet a 60-100w.
Olvasd el megint. -
janeszgol
félisten
válasz
milkabrams #53 üzenetére
Hol lesznek 50k+ akkuk? A telefonokban? A tabletekben?
-
janeszgol
félisten
válasz
milkabrams #38 üzenetére
Mennyi a laptoptöltőd? Egy modern laptoptöltő 65W. (Macbook, Lenovo T14s. Egy gémer laptop töltő több, de azt most hagyjuk.)
Egy 7-8 ezres akkuval rendelkező tabletnél indokolható a 60-120W. De egy 4-5 ezres akkuval rendelkező telefonnál? -
janeszgol
félisten
válasz
milkabrams #28 üzenetére
Én nem írtam, hogy tönkremegy. A Samsung féle gyorstöltéstől biztosan nem megy tönkre.
Azért a 100+ wattot túlzásnak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bankmentes Részletfizetés ÖNERŐ NÉLKÜL? NÁLUNK EZ NEM KÉRDÉS HANEM LEHETŐSÉG!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest