Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
válasz
HUN_Sector #26 üzenetére
3050 .....
Már a 780M-et is 1650 verőnek titulálták azt semmi ilyenről nincs szó.
3050 az nagyon messze van még.Sajnos az alsó kategóriás vgakat nem proci formájában akarják eladni... -
DaVE-1
senior tag
válasz
Juhaszatti #24 üzenetére
Ami nem létezik annak sajnos nem tud senki a célközönsége lenni...
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Juhaszatti #22 üzenetére
Erről beszéltem ez a gép gyenge játékra a fejemben meg se fordulna ennek a megvétele soha és 400k lol..... 260-ért inkább veszek rtx 3050-es gépet ami elveri ezt gamingben.. ha játékra kell a gép az amd-s konfigok sehol sincsenek laptop fronton... szerintem az amd se érti miért jó nekik ha nem tudják eladni őket
(Nem mellesleg nem kell semmit felbővíteni mivel nem a ramon futnak a játékok... szóval bőven elég a 16GB a tárhelyet ne is említsem) Érv az amd mellett nincs a megvételre semmi (számomra) -
DaVE-1
senior tag
660M-es mini pc-m van el lehet azzal is lenni de itt most nem ez a lényeg... Ez egy gyenge cucc árilag is az kéne hogy legyen, mégis erősebb DVGA-s gépek olcsóbbak.. ez itt a nagy baj.Felőlem lehetne a 780M-es (csak igp-s) laptop 5 kilo is meg bírjon csak 3 órát de annyiba kerüljön amennyit ér.. De amd fronton valami miatt ezt szerintem se az amd se az amd laptopot összeszerelők nem akarják vagy nem tudom..
-
DaVE-1
senior tag
Az már rég rész ha arra akarnak válaszolni... ugyanis akkor megint csak ott fogunk tartani amiről írtam és szöges ellentéte annak amit az intel akar.
Azzal a megoldással amilye az amdnek is van nem fogsz te soha olcsó laptopot csinálni és főleg nem azok számára akiknek minél olcsóbb játékgép kell... ki a tököm fog ugyanis 6-7-800 ezrekért szaros 890M erőt venni amikor egy RTX 3050-es bármi széjjel veri játékban 250-ért...
Mentesíteni persze mentesítheted a gputól a laptopot ahogy az intel is szeretné de hogy el nem fogod adni az is biztos. Persze biztos vannak bolondok aki megmagyarázzák miért jó a 700 ezres gamingre gyenge cucc az olcsóbb erősebbel szemben ,de jelen esetben ez engem kicsit sem érdekel.
Ahogy évek óta látom a laptop piacot itt nem is lényeg hogy olcsón nyerjél meg vásárlókat és az sem hogy olyan laptopot építs amit sokan vennének is only igps- kivitelben... -
DaVE-1
senior tag
Intel és az erős IGP egy mondatban nekem elsőre rohadt erős ....
780M nem mai csirke azt egyelőre sehol sincsenek a közelébe sem.
Meg nem mellesleg az a baj hogy pl ezt a 780M-et se akarja pl az amd se nagyon eladni laptop fronton... olyan gép alig létezik amibe csak ilyen igp van és ha esetleg nagy nehezen találni jóval drágább mint pl egy nvdia rtx 3050-es gép.. szóval nevetséges az egész dolog.. Felfogni sem tudom ez mire jó és kinek jó... de nekünk semmiképpen sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest