Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Sracok,
egy erdekes dolgot vettem eszre minap. Adott UPC/NTL 25/1.5-os kabelnet, Scientific Atlanta kabelmodem, Netgear WRG614 v9 router, egy asztali desktop RTL gigabit lan onboard, meg egy noti RTL B/G-s beepitett wifi adapterrel.
Na meg utorrent legutolso hivatalos build. Routerben port forward be van allitva, utorrentben ha a desktopon megadom ezt a portot, akkor le/feltoltes megy, ahogy kifer a csovon.
Notiban ugyanezt a portot megadva meg epp csak docog, par 10kbyte/sec-cel a le/feltoltes. Utorrent szerint aktiv vagyok. Publikus (eztv.it) ill. privat (mag) trackerrol toltve egyarant.
Desktopon Win7 HP 64bit, notin Vista HP 32bit van, mindketto angol, jogtiszta, updatelt es ugyanazon viruskergetot futtatok (Avast free).
Mitol lehet ez? Mikor a notin probaltam desktop le volt kapcsolva (kehes a monitorom, vartam a garis cserest, szoval savszelesseget egyedul ez hasznalta).
Igazabol nem nagyon fontos, cseremonitorom megjott, a noti asszonye, nem torrentezik, csak en a desktopon, csak hajt a kivancsisag, hogy megertsem mitol lehet.
Egy megemlitendo dolog van, desktopon fel van telepitve a cFosSpeed (megvasarolt, jogtiszta), de ez nem hinnem, hogy bekavarhatott esetemben.
Velemenyek, tippek?
Koszi
Balinov
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest