Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Ó, hogy az a karácsonyfás...
uTorrent 1.8 volt tesómnál, ellenőriztem, port rendesen nyitva, de Chello szarakodás miatt ki akartam próbálni 1.9-et. Msn-en keresztül mondtam neki, hogy először uninstall, majd küldtem neki linket az újról, rendesen telepítette is, az összes beállítás meg is maradt, DE most az összes portra azt írja, hogy zárva, és passzív vagyok.
Router nincs, win tűzfalon uTorrent engedélyezve van, még megnyitottam külön ott is a portokat, hogy tuti legyen, más tűzfal nem működik, akkor mégis mi az istenért vagyok passzív?!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest