- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Riegerr #19397 üzenetére
Nekem is pont ugyanígy viselkedett a program jó sokáig. Addig bosszantott, hogy utánajártam. Egy régi backupból voltak beállításaim és azzal összevetettem. Nálam amiatt volt, hogy az aktív torrentek maximális száma túl alacsony értékre volt állítva. De ezt most említették is. Beállítások > Sorbaállítás > (legfelül) Aktív torrentek maximális száma (le- és feltöltés együtt) számérték legyen magasabb mint a torrentjeid száma. Esetleg a "Sávszélesség" fül alatt a kapcsolatok maximális számát növeld, ha nem segít, de nálam az előző beállítás okozta. Rosszul voltam emiatt, ha leállt a gép. 1 óra volt mire az összes újra elindult.
Ezt megelőző kutakodásaim alkalmával még találtam olyan infót, hogy a régebbi halott vagy hátramaradt torrent fájlokat az ideiglenes és a végleges mappáiból érdemes törölni, mert keresi a program a hozzátartozó fájlokat; állítólag.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged