Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Riegerr #19397 üzenetére
Nekem is pont ugyanígy viselkedett a program jó sokáig. Addig bosszantott, hogy utánajártam. Egy régi backupból voltak beállításaim és azzal összevetettem. Nálam amiatt volt, hogy az aktív torrentek maximális száma túl alacsony értékre volt állítva. De ezt most említették is. Beállítások > Sorbaállítás > (legfelül) Aktív torrentek maximális száma (le- és feltöltés együtt) számérték legyen magasabb mint a torrentjeid száma. Esetleg a "Sávszélesség" fül alatt a kapcsolatok maximális számát növeld, ha nem segít, de nálam az előző beállítás okozta. Rosszul voltam emiatt, ha leállt a gép. 1 óra volt mire az összes újra elindult.
Ezt megelőző kutakodásaim alkalmával még találtam olyan infót, hogy a régebbi halott vagy hátramaradt torrent fájlokat az ideiglenes és a végleges mappáiból érdemes törölni, mert keresi a program a hozzátartozó fájlokat; állítólag.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- iPhone topik
- Motoros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Óra topik
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest