- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluobluo75
őstag
válasz
korcsi #15340 üzenetére
Lényegében igen.
Annyit mondtak már itt korábban, hogy ha azt akarom, hogy a feltöltés nagy legyen, a Leech értéknek magasnak kell lenni, ezt megfigyeltem tényleg így van, de azt is mondták, hogy az ilyen filmeket korán kell észrevenni, ezt is tudom.
Csak azt nem, miként lehet úgy a feltöltést felpörgetni, ha már a filmet töröltem
Ha a Seed kötelezett torrenteknél azt szeretném, hogy ne a Stopped felirat legyen valami ami a filmek mappában szokott lenni például sample videó, azt beállítom visszaáll Seedre, de amit ma itt betettem kérdésnek: a feltöltési értéket nem tudom az utorrentben feltornászni.
Lényegéban azt szeretném, hogy ami a "Rangok" részben van követelmény azt minnél elöbb elérjem, de ahoz tudnom is kellene feltöltenem, menne is néha, de van mikor a sok film kegyetlen sok helyet foglal!
Ezen szeretnék változtatni
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest