- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparks
senior tag
válasz
Stanlee #3131 üzenetére
Igen, de elhatároztam, hogy ha lesz olyan lehetőség, ahol azt érzem, hogy ez akár be is jöhet, megfizethető és a legrosszabb számítások szerint is visszahozza az árát, akkor beleugrom. Ez most következett be. A jövő majd megmondja, hogy az érzéseim mennyire voltak célravezetőek
-
AAntii
őstag
válasz
Stanlee #3044 üzenetére
Nem állítottam, hogy ez a világ legjobb biznisze, csupán azt akartam érzékeltetni, hogyha az említett összeg most itt lenne az asztal lába alatt és bele akarnék egy ilyen dologba vágni, akkor nem akadályozna meg semmi abban, hogy megteremtsem a sok-sok kártya alá az "alapot".
Ha ez így van, akkor gyorsan veszek fel államilag támogatott lakáshitelt egy számjegyű kamattal és már megyek is az ukrán bankokba. Hogyha esetleg a bank becsődöl vagy ráteszik a mancsukat a külföldiek bankbetétjére akkor pedig megyek a pénz után én magam is -
sparks
senior tag
válasz
Stanlee #2898 üzenetére
Egyelőre írtam nekik egy levelet, hogy a számla, amit látok a rendelésnél nem tartalmazza a céges adatainkat és ez így nem jó. Válasz még nem jött, így még nincs döntés. Ha válaszolnak megnyugtatóan, hogy rendes számlát adnak, akkor lehet belevágok. Van még pár napom az ügy lezárására.
-
sparks
senior tag
válasz
Stanlee #2819 üzenetére
45 nap Paypal fizetésnél, ha addig kibukik, hogy csalás az egész, akkor kimenekülhetek belőle. Utána csak a bizalom marad. Rizikós nagyon, még gondolkozom kicsit rajta, mielőtt a Pay gombot megnyomnám. Igaz a cégem pénze bánná, de azért az az én (adózás előtti) pénzem is...
-
Overlocker
veterán
-
sparks
senior tag
válasz
Stanlee #2778 üzenetére
Igen, nekem van uniós adószámom, így elvben nettóban meg tudom venni cégre. Persze meg kell beszéljem még a könyvelőmmel, hogy mégis mi merre hány méter... Egyelőre nem fizettem ki, ott áll a dolog, hogy hátha.
(#2777) almafa42 Igen, én is úgy kalkuláltam, hogy nagyon eldurvult esetben is visszahozza az árát pár hónapon belül. De sajnos ott van a nagybetűs HA. Mert akár le is pattanhatnak a pénzzel és akkor eléggé elkeseredett lenne az arcom, bár kibírnám anyagilag, nem ingat meg a dolog, de azért fájna... Ha meg nem rendelem meg és szeptember-október tájékán azt olvasom, hogy szállítottak és dübörögnek a GH-es, akkor meg
Huhh de jól jönne most egy megbízható jósnő -
Nisida
aktív tag
válasz
Stanlee #1631 üzenetére
Ebben 100%-ban igazad van, de a második vonal a proff mögött nagyon sok helyen bedolgozik minden fajta külös , pénzt is adó projectbe. És a piacon van már bőven open source szoftver amivel lehet chipet meg minden szart tervezni, vagyis adott esetben lehet ott keresni , az más kérdés , hogy mennyire "geek" egy ilyen tárgykörben tisztán látó és mennyire akar ezzel foglalkozni.
Igazából az a kérdés miért nincs igazi sufni tuning ebben a kérdésben - nem értek hozzá - de az itt szerzett tapasztalat simán jól kamatoztatható utána, mivel ezek a gépek cél gépek és btc re vannak kitalálva , de ... atec jó a cryptográfia vagy a más számítási kapacitás outszörszing területén is szerintem.Chat: akkor én néztem be valamit , vagy nem értettem meg , én úgy gondoltam, hogy a többi cryptcoin 99% is a BTC mintáján és algoritmusan alapszik, mert SHA 256 van a Lt és még 2-3 ami más de a többi ugyanaz.
http://dustcoin.com/mining
-
Nisida
aktív tag
-
válasz
Stanlee #1621 üzenetére
"Számomra felfoghatatlan, hogy csak és kizárólag okos kis kínaiak tudtak működő ASIC csipeket tervezni és gyártatni."
Jól teszed, mert a BFL amerikai, a baldes srácok skandinávok, stb..
Úgy tudom egyedül az Avalon kínai.
Persze a gyártás más kérdés de ott nem a "tudtak" a lényeg, hanem egyszerűen ott éri meg gyártatni, máshol nem. Nem véletlenül készül ott az elektronikai ipar termékeinek 90%-a.
-
csaba951
veterán
>Én csak a Zafir féle gyűjtő-rendelésre gondolok, amikor arról beszélek,
>hogy vennék egy adag csipet, ahol egy lennék a sok 10-40 csipet
>rendelő emberből.Rendben! Ebben az esetben viszont teljesen lényegtelen, hogy egy Kínai címről kb. 1 hét alatt tudsz egy csomagot eljuttatni Magyarországra! Ebben a konstrukcióban neked semmit nem kell eljuttatnod Kínból Magyarországra.
>Ennyiért tutajon szállítanak ki bármit is, nem DHL-el repülőn.
Tálcás kiszerelésben mennyi helyet foglal egy ilyen 10000 chipes szállítmány? Szerintem kb. egy nagyobb sporttáska méret lehet. Simán mehet repülővel, összességében nem nagyon dobja meg a szállítási költséget.
-
csaba951
veterán
Honnan van ez a 400000 chipes pletyka? A fórumon 3-5 db 10000 chipes group buy kezdeményezés van. Nyilván az Avalon is készített saját részre- de ennyit minek? 400000 chip az ~112000 Gh/s kapacitás, ezzel szemben a jelenlegi összes BTC kapacitás 73000 Gh/s körül van.
BTCGuild-on a 67117-es ID az Avaloné. Jelenleg 3182 Gh/s-el termelnek. Jó, lehet, hogy ez nem az összes gépük, de közel sem 112000 Gh/s kapacitásról beszélünk...
Ha valaki egyik napról a másikra ekkora kapacitást enged rá a rendszerre, akkor rövid idő alatt ellehetetleníti az összes többi bányászt. Nem mellesleg simán nekiállhat hamis adatokat bevinni a BTC rendszerbe, hiszen a saját gépei hitelesíteni fogják, az összes többi gép meg ezt fogja átvenni. Vagyis azonnal zéróra esik a BTC-be vetett hit, hiszen az egyik résztvevőnek megvan a lehetősége az adatok manipulálására. Ezen a ponton nagyjából 0-ra esik a BTC értéke, és ott is marad. Esetleg lehet valamit menteni, ha egy bizonyos időponttól kezdve bevitt összes adatot törlik. Bár ez se egy jó megoldás, ki rakná be egy olyan bankba a pénzét, ahol időnként törölnek pár napi/havi tranzakciót?
-
Okean
tag
Product Description
the only payment accepted is Bitcoin.
the chips being sold are packaged and tested.
the lead time on the chips is 9 to 10 weeks.
made to order from TSMC foundry and then packaged and shipped.
the minimum order quantity is 10,000 chips and the maximum order quantity is 200,000.
the chips are identical to those in Avalon, clocking 282Mh/s per chip.
the password is “I understand and agree”.
communication protocol, reference board design provided in early May.
everything will be open source from FPGA to PCB design.
we do not offer technical support of any kind, this is final.
if you do not know what to do with the packaged chips, please do not purchase.A nyák terv tényleg szerepel, viszont nem látom, hogy bárhol is megemlítenék a firmware-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Mazda topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest