Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
A havi 20% az nagyon kellemesnek számítana ám és nem is igaz. Amikor tavaly üzembe állítottam a nagyobbik gépem, akkor 10 naponta ugrottunk 40-45% körül
Na az csúnya volt, de hát ez egy ilyen játék. Minél többen bányászunk, annál kisebb a jutalom... Mostanában havonta megy 40% körül és ez is nagyon alacsonynak számít. -
Cathfaern
nagyúr
Pedig tényleg ez a helyzet BTC esetén. Litecoin annyiból más, hogy ott a nehézség növekedés nem ennyire jósolható szerintem. De alapvetően ott se rózsás a helyzet.
Anaren91:
Túl sok infót nem találok a cégről, de jól nem jártatok az biztos
Ha jól értem nagyjából ez arról szól, hogy ő megpróbál leszerződni ezzel-azzal, aztán akkor náluk elköltheted a "pénzt". Továbbá több apróhirdetést lehet találni, hogy bentragadt árukészletet felvásárol (gondolom a kereskedők is ilyen "pénzt" kapnak cserébe), ezek kerülnek be az outletbe. Én megpróbálnék minél hamarabb megszabadulni tőle, akár olyan formában, hogy outletből vatera/akárhol értékesíthető dolgokat venni 
Amúgy teljesen magyar cég, külföldön semmi infó nincs róluk.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na az csúnya volt, de hát ez egy ilyen játék. Minél többen bányászunk, annál kisebb a jutalom... Mostanában havonta megy 40% körül és ez is nagyon alacsonynak számít.
Ha jól értem nagyjából ez arról szól, hogy ő megpróbál leszerződni ezzel-azzal, aztán akkor náluk elköltheted a "pénzt". Továbbá több apróhirdetést lehet találni, hogy bentragadt árukészletet felvásárol (gondolom a kereskedők is ilyen "pénzt" kapnak cserébe), ezek kerülnek be az outletbe. Én megpróbálnék minél hamarabb megszabadulni tőle, akár olyan formában, hogy outletből vatera/akárhol értékesíthető dolgokat venni