Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Egyébként hallgattam elemzést, szintén ennél a rádiónál, ahol a normál tőzsdével foglalkoztak, és az votl az érdekes (amit az elemző is mondott, kiemelt), hogy mindenki infláció, meg esésre számít a továbbiakban, ennek ellenére is tolják bele a pénzt a tőzsdébe...
Vannak néha érdekes dolgok...
#23599) proof88
Talán jövőre a bázis hatás miatt javul a helyzet. Aztán kitudja... Én azt is eltudom fogadni, ha a felezés előtt fél évvel indul egy rali meg hasonló..." Főleg akkor jön ez majd elő, amikor majd döntenie kell, hogy mit tegyen pénzzé, hogy a mindennapi kiadásait fedezni tudja."
jó eséllyel nem ebbe fektette a megtakarításai jó részét... mert az durva... - bár pont én linkeltem ilyen eseteket, ahol Ukrajnai illető inkább kriptoba tolta az összes pénzét, mert félt a háborús inflációtól... azt jól meg szívta...Vagy az az orvos, aki ebből akart házat stb venni, meg gyerekei taníttatásait fizetni... - mondjuk ez mind csak akkro gáz, ha realizálják is.
Normális ember ebbe nem fektet ennyit.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
"Valamint ha felvázolod a helyzetet, hogy a Bitcoin még soha nem látott olyat,"
Tény nem látott még recessziót, nagy próbatétel is lehet. De pont azért ami az elmúlt 10 évben végbement, nem hiszem, hogy kifújt...
A K&H anyabankja blokklánc alapú digitális valutát bocsátott ki
Ráadásul, Az is kérdés, melyik piacot követi, Amerikai, Európait, Ázsiait? Előbb utóbb elválhatnak egymástól, vmilyen szinten. Ha változik 1-2 kulcs momentum az is elég lehet a szárnyalásra. Szerintem, hogy vége legyen ennek, annak kicsi az esélye...
A végét én inkább abban látnám, ha bevezetnék a digitális pénzeket, eurót, dollárt stb (jüan már van - ki is tiltották a kriptokat).
Már csak ezért sem érdekel egy bizonytalan 100.000 álom határ. De még a 60 sem feltétlenül.
De kinek mi a célja, mi mennyit kockáztat...
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- HyperX Pulsefire Dart (Dongle nincs csak kábel) Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HyperX Pulsefire FPS Pro RGB Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Cooler Master MM720 RGB Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Glorious Gaming Model O Wired Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő