Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GBRDVD

tag

válasz Reggie0 #16864 üzenetére

Sajnos a Revolut kriptós része (jelenleg) egy nagy ordas nagy fake. Kriptót be- és kiutalni nem tudsz, wallet címeket nem kapsz. Bővebben: [link] [link]

Tehát a rendszeren belül tudsz váltogatni, majd ha felhasználni szeretnéd, mindenképpen fiatra kell visszaváltani. Ez jelenleg semmi másra nem jó, mint árfolyamspekulációra. Én abban sem vagyok biztos, hogy a Revolut minden egyes, a rendszeren belül történő kriptováltásnál valóban venne fizikailag is kriptót. (Miért tenné...)

choco01: Nem értem, váltáshoz miért nem jók a magyarok? MrCoin, CoinCash és immár, új belépőként a Coinmixed (őket még nem próbáltam). MrCoinon vagy CoinCash-en ma (vasárnap) elindítasz egy vételt, kapsz egy visszaigazoló emailt, elutalod nekik a pénzt, az holnap reggel jóváíródik náluk, 8-10 között (de mindenképpen 12:00 előtt) meg már a tárcádban van a BTC. +/- 3,5% a marzs általában mindkettőnél. És akkor Binance-en már holnap azt veszel belőle, amit akarsz. Ilyen paypalt meg bankkártyát el kell felejteni a kriptónál.

Új hozzászólás Aktív témák