- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bekékült a Pixel 10a
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Na igen, de ezeket nem a bitcoin fogja véghezvinni. A Bitcoin egy bányászható coin, se több se kevesebb.
Ezek a szegmensek amikről írsz még a jövő zenéi, és ne gondold, hogy csak ezekben fog elterjedni a bloklánc.
Ennyiből a BTC is csak bloklánc, semmi több, erre izgul a nép, ténylegesen elterjedt fizetőeszköz nem ebből lesz, ezt szerintem mindenki tudja, elismeri.Én úgy tudom, hogyha 50% felett bányászná valaki a BTC-t akkor simán beletúrhatna, megmásíthatná a blockláncot stb.
Ja, csak a Vechain és a Waves egy müködő, fejlődő coin, szerintem olvass kicsit utánna, az egy dolog, hogy sok más is próbálkozik hasonlóval. Nyilván nincs nálam a varázsgömb, nem tudom mi lesz velük 5 év múlva, de igéretes mindegyik.
Kicsit az az érzésem, elfogult vagy BTC-vel kapcsoaltban.
Nekem msot választanom kellene, hogy BTC-be rakok pénzt, vagy a top 20 altokba egyenlően elosztva, akkor az utóbbit választanám. De erre majd térjünk vissza 5 év múlva
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer Pc - Ryzen 5 3600x, RTX 2060 Super, 16gb RAM
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest