Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
evko
aktív tag
válasz
Dexar007
üzenetére
Na most, én jelenleg 30 ezer ft-ból is jóval több profotot csinálok, mint 80 ezer ft. A profitról beszélek.
Én nem örülök neki, ha inflálódik. De van olyan hülye, aki a bankba rakja több évre és még ráfizet.
Őt röhögheted, mert számolni sem tanult meg.
Ez nem szerencsejáték.. Semmi köze a szerencsejátékhoz.,Viszont ha semmi út nincs a nagy szakértők szerint, csak az, hogy betesszük ilyen többet vesztel, mint nyersz hülyeségekbe a pénzed, akkor ezek a szakértők azt is mondják már meg, hogy miért/hogyan lettek milliomosok? És a többi.
De tudom a választ. Mindenki lop, mindenki csal, aki 3% hozamnál többre vágyik évente...Én momentán évi 10% hozamért semmibe sem teszem bele a pénzem... Nem hiszem, hogy van értelme 500 ezret beteni évi 50 ezer ft nyereségért. De kinek a pap, kinek a tudom is én.
Az igazság ott van, hogy nem a legeslegeslegeslegaljáról kellene megközelíteni ezt a befektetés témát. Ez épp olyan, hogy bemegyek a vodához szerződést kötni, majd anyázok, hogy hogy átcsesztek...
A bankok/szolgáltatók a népnek a legrosszabb feltételeket/kondíciókat kínálják.
De így van ez jól. Ezeken keresnek a tájékozottak.
Szép napot!

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- HiMedia lejátszók
- Bestbuy játékok
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- EAFC 26
- Horgász topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
- GAINWARD Phoenix GeForce RTX 3070 8GB
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest