Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Órával és fülhallgatóval is készül a Xiaomi karácsonyra
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoresz2
tag
Hali,
egy ideje már szemmel tartom ezt a topicot.
Ma elkezdtem "bányászni" a drágaságomon (Lenovo y510p, gt750m SLI, i7 4700 QM stbstb..)
Meglepődtem, mikor alig érte el a két kártya együtt a 60 Mh/s-t. Utánakérdeztem IRC-n, azt írták semmi értelme amit művelek itt, mert egyrészt nVidia kari kuka mininghez, másrészt ma már háttérbe van szorulva minden ami nem ilyen ASIC.
Na most akkor, komolyabb befektetés nélkül nem lehet semmit se kezdeni egy ilyen jobb fajta laposgéppel? Az ilyen Mining kisgépeké a jövő, mint amiről itt szó van?
(tehát röviden: tíz, vagy akár százezrek befektetésével lehet csak kezdeni valamit bitcoin terén?)Amúgy tök jó olvasni amiket írtok, el tudnám olvasgatni naphosszakat
Igaz a felét nem is értem, de legalább a téma érdekes 
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Battlefield 6
- EAFC 26
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- További aktív témák...
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(tehát röviden: tíz, vagy akár százezrek befektetésével lehet csak kezdeni valamit bitcoin terén?)