Hirdetés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom, hogyan oldották meg az upgrade-et, de az szállt el belőle. Felkúszott 70 celsiusig a programja szerint, kimentem a szobából egy pillanatra megnézni a macskát, visszajöttem és égett szag. Na, mondom, kurva jó... Mikor hagytam kihűlni, visszakapcsoltam és most csak 41 fokig kúszik fel, viszont 4,2 GH/s-mal keres. Ha belepattintottak még egy chipet, akkor valószínűleg, az égett ki. Most nem tudom, mit csináljak, küldjem-e vissza, vagy hagyjam a francba? Mert hivatalosan fizettem az upgrade-ért, az más kérdés, hogy gyakorlatilag nem. Viszont lehet, még egy hónapot várhatok rá, mire kicserélik. De nem merem itt hagyni én sem 24 órára, ki tudja, mi ég még ki benne.
Lehet, mérgemben felboncolom, földhöz vágom vagy felgyújtom. Ha már le akar égni, égjen rendesen!

Igaz az a mondás, hogy a szegény embert még az ág is húzza, és az is, hogy ne csalj, mert az élettől úgyis visszakapod.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- HDD probléma (nem adatmentés)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- World of Tanks - MMO
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest