Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy ismerősömnek szerettem volna segíteni mtgox account létrehozásában, de totál elegem van mér az egészből. A "probléma" az, hogy egy EU-n belüli (de nem magyarországi) céges számlát szeretne az accounthoz kapcsolni, és immár három hete küzdünk a supporttal. Tonnányi papírt kérnek a cégalapító okiratoktól kezdve a székhelyet igazoló cert-ekig mindent. 15-20 dokumentum (számlák, igazolványok, magán és céges okiratok) küldözgetése, után mindig kérnek valami újat, vagy éppen egy meglevőben találnak kivetnivalót.
Magáncélra nekem beváltak egyébként, az indulásuk óta kereskedem náluk, ezért aztán más váltókkal nincs is tapasztalatom (Bter-t, Btc-e-t használtam ugyan, de csak altcoinok váltására).Tud valaki ajánlani olyan váltót az Mtgoxon kívül, akinél EUR-ra tudnánk váltani fájdalom és átverésmentesen BTC-t? Természetesen tapasztalatra alapuló ajánlás kéne, azt én is látom/tudom hogy kiknél lehet váltani, a probléma a bizalommal van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Napelem
- Nintendo Switch
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo Thinkpad T-480s Notebook i5/16/500
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest