Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Kicsit erre ráevezve, a minap láttam Balogh Petya oldalán egy "nyilatkoztatot" tőle, kérdezték a kriptóról. Hogy nincs érték mögötte, satöbbi satöbbi. Egyrészt kihagyta a stablecoin-okat (de úgy teljesen), illetve kommentben is voltak jók, például ukrajnából menekülésre és vagyon menekítésre mondta egy hőbörgő, hogy nagyon nem jó a kripto.. hát szerintem meg pont az a legjobb, senki nem veszi el, ha az ember egyszer bemagolta egy vagy több pénztárca feloldó szavait mint egy versikét.. és ha a volatilitástól fél, tarthatja a vagyonát ugyanúgy USDC-ben is, mint az arany alapú PAXG-ben, vagy bármi más stable-ben, innen már csak a határon kell némi kenőpénzzel átcsusszannia és az élete megoldva. (Leegyszerűsítve).
Én komolyan nem értem a felvilágosult, értelmes embereket, hogy értéket nem teremt a Bitcoin mondjuk, nincs mögötte cég, nem dolgozik-termel profitot stb stb.. ebben viszont nem különb az aranynál, ahol ugyanúgy a bele vetett hit az, ami az értékét adja, de hozhatnám a dollárt is, vagy bármelyik fiat fizetőeszközt, ők sem termelnek értéket, csak vannak magukban és a beléjük vetett hit, kölcsönösség az (minden fél elfogad ellenértékként áruhoz, szolgáltatáshoz), amit pénznek hívunk..
Amin még csodálkoztam, hogy a közgazdaságtanban az nem érték, ha egy ilyen eszköz pont erre lett alkalmas, hogy őrzi az értéket ? Mert hosszú távon tényleg tárolni jó benne, én nem gondolnám, hogy egy svájci jegybank meg spanyolok meg egyre többen amikor be akarnak tárazni belőle amolyan aranytartalékként, akkor továbbra is ekvivalens ez egy fugázival
Mert amíg emberek nem csak ezt magát adják-veszik, de hitet tesznek mögé (akárcsak fiat-ok mögé), addig ez is érték szvsz. De én nem vagyok nagy közgazdász, mindenesetre fura volt az egész nyilatkozata a kriptókról, mintha csak egyetlen kripto lenne, a BTC, a másik párszáz egyéb nem is létezik, se stable-ök, se semmi, és ez is egy nagy nulla. Nem tűnt valami tájékozottnak, vagy csak én vagyok teljesen hülye - elfogadom..
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest