Hirdetés
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IOS kérdés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
Agyrák666
üzenetére
Köszönöm a jókívánságokat,de ezekkel felsülni akkor tud az ember ha ezek CSŐDBE mennek és eltünnek a piacról egyik napról a másikra. Lássuk be erre nagyon kicsi az esély (Főleg hogy pl az ada-nál 2025-re is megvan az ütemterv ami nem azt mondatja velem ,hogy zárni akarják a boltot)
Ezek nagyon sokat ugrálnak most pl 1 napja nem tudtam csinálni semmit mert folyamatosan pirosba van amik vannak most kb mínusz 400 euroba vagyok papíron természetesen
Hosszútáv nem tudom mennyire lesz itt. Első körben 1M ft-ot szeretnék majd összegyűjteni belőle. És lehet ha sikerül ki is szállok teljesen. De lehet hogy vérszemet kapok és folytatom. Nem tudom majd elválik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest