Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nisida

aktív tag

válasz Penge_4 #1748 üzenetére

Nézd 99%-ban egyetértünk , a linuxot illetően meg 100%-ban.
    Én soha nem voltam geek, stb. nekem a gép munkára kell meg játszani, és arányban 95% munka. Nekem a termelékenység, biztonság, stabilitás, kompatibilitás, stb. a legfontosabb persze a sebesség mellet.
    A linux ott halt meg nekem, amikor csak azért nem, hogy a winfosra hasonlítsunk az ablak kezelő mezőt a másik oldalra rakjuk úgyi. Lehet hogy a macen is ott van nem tudom, de a csak azért is máshogy csináljuk nekem nem gyere be. Vannak szinte már ipari szabvánnyá vált megoldások, ezek használata akár tetszik akár nem kötelező, mert a felhasználási kényelem miatt ezek adják a user kompatibilitást.
    Ha valaki jobb kormányos autóban tanult meg vezetni az soha nem fogja a bal kormányost csak azért szeretni mert hippik vagyunk és lázadunk.

A cryptocoinokra: azért nem értek veled egyet mert a coinok mennyisége nem csökkenti feltétlenül a BTC vonzerejét és működést. Addig nincs semmi gond amíg az egyik állam vagy stb. saját maga rá nem érez az efajta megoldás hatalmas előnyére és megfogja csinál egy saját "disztribuciót" állami minerekkel és mind egyfajta virtuális forint persze megfelelő jogi háttérrel karöltve. Abban a pillanatban, hogy egy ilyen "saját" pénzt valamely valutához rendelnek 1-1 es arányban és ez nem a kongói bambula mondjuk, minden ember akinek egy cseppnyi sütnivalója van holnap erre váltja be az összes pénzt. Na az megfektetné a BTC-t.
    Mert ma a BTC olyan mint a Wild West :) minden van gyilokot kivéve.
    És egy igazi forradalomnak pedig biztonság kell!!! Ami ma nincs.

Új hozzászólás Aktív témák