- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Október közepén érkezhet a Honor Magic8
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
most már mindegy, így jár az, aki nem olvas rendesen utána.
most én is erőteljesen egy bányász gép összepakolásán gondolkodom, de graf kártyákból kivételesen kevéssé vagyok felkészülve. a feltételezett teljes keret első körben legyen 150eFt. ebből kellene összehozni a legerősebb gépet. gyakorlatilag vinyón kívül minden...
és innentől jönnek a kérdéshegyek:
- (amd vs nvidia?ahogy olvasom, most épp az amd a nyerő a videokártyákban, legalábbis többen használnak radeont, mint geforce-ot).
- 2 db HD7750 512 stream processzorral, vagy 1db HD7770 1024 db-bal? tételezzünk fel azonos működési frekvenciát az egyszerűség kedvéért.
- ennél a feladattípusnál mi számít többet a graf memóriánál: a generáció (GDDR3/5), ezzel együtt a sebesség (1600 vs. 6000MHz), a sávszélesség (128/256 bit), vagy a mennyiség (1GB vs. 2 GB)? azzal tisztában vagyok, hogy ha mindenből a legnagyobb van, az sokkal jobb, mintha mindenből a legkisebb. csak nem mindegy, hogy melyik az, amiből a legkisebb veszteség árán tudok engedni.tudom, hogy kezdő kérdések, amikre a választ valahol már leírták, de amíg nem találom meg konkrétan, hogy hova, addig elég nehéz nekikezdeni...
amúgy azért is hasznos a kérdések leírása, mert utána, a megfogalmazott kérdéseknek már én is könnyebben utána tudok járni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Mesterséges intelligencia topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest