- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
válasz
Gyurma_13
üzenetére
nem adja. ledger is akkor és azért mert támogatja az adott új forkolt (shit)coint. electrum egy sima spv kliens. fork utáni ki kell belőle szedned a privát kulcsod és azt betenni az adott fork coint támogató walletbe. ( vagy ha van hd walletje a forkolt coinnak akor a seed-et. de én ezekben sosem bízom így minden ilyen esetben átmozgattam cuccom másik címre.)
de ha átmozgatja a btc-it a régi privát címéről akkor biztonságosan be tudja zsebelni a bch coinjait is, a régi privát kulcssal.
ledgerrel valóban nincs ilyen gond - egészen amíg a ledger támogatja az adott fork coint.
@atee_13: "gépet kell cserélni" ugye nem aktívan használt gépen tárolod a privát kulcsod?
ha nem tranzaktálsz vele hanem hosszú távon csak tartod akkor ne legyen aktív gépen, de inkább egyáltalán ne legyen gépen. privát kulcs kiír papírra (több példányban) és biztonságos helyeken tárol. nekem ledger előtt így volt, szépen belamináltam, hogy jobban védett legyen és pár helyre eltettem, más lakásba is, ha nálam történik valami ne veszítsem el.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Videó stream letöltése
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost OC - dohányos lakásból
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha nem tranzaktálsz vele hanem hosszú távon csak tartod akkor ne legyen aktív gépen, de inkább egyáltalán ne legyen gépen. privát kulcs kiír papírra (több példányban) és biztonságos helyeken tárol. nekem ledger előtt így volt, szépen belamináltam, hogy jobban védett legyen és pár helyre eltettem, más lakásba is, ha nálam történik valami ne veszítsem el.