- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Lett egy VTX 5670-esem és képzeljétek nem megy bele a lapba.
Össze-vissza kínlódtam mire rájöttem, hogy mi a gáz: A VGA hűtése nem fér el a 16x-os PCI-E slot alatti (sima) PCI slottól.
Túl közel van a két slot vagy túl magas az alatta levő sima PCI? Egyiket se tartom túl valószínűnek... Ha leszedem róla a ventit és a műanyagkeretet, tehát a borda marad, akkor épp befér...
Itt vannak a kiálló pöckök amik miatt nem fért be...
Találkoztatok már ilyennel?
Mások még egyszer sem találkoztak ilyen hibával, tehát ezen a lapon kívül minden más lapba gond nélkül belemegy ez a VGA...
-
RootRulez
félisten
UP!
Akinek ilyenje van megírhatná, milyen ram megy benne neki! Most már tényleg be kéne rá ruházni... De nem akarok, olyat mait nem szeret...
Olyan is jöhet, ami nem fekszik a lapnak, nem csak amivel használjuk!
-
RootRulez
félisten
Kinek hol van benne a videokarija?
Nekem eddig az alsóban volt. Ma vettem egykarit, gondoltam, beleteszem a felsőbe, mert alatta nem lenne elég hely (ott van egy tv tuner kártya), de onnan nem volt hajlandó képet adni, venti felpörgött, de semmi másBeletettem az alsóba, akkor meg ment faszán...
Akkor ha egy videokarit teszek bele, azt csak a masterbe tehetem -
RootRulez
félisten
Sajna egy ideinglenes ram modulom van még (lappal jött)
most tervezem memória vásárlását
AMD tuningban pedig még nem igazán bvafgyok otthon, legutóbb AMD-m AthlonXP3000+ volt Barton maggal, azt meg nem kellett tuningolni
Most még hanyagolom a tuningot, egyébként piszok jó lap, semmi rosszat nem tudok róla mondani, az előző tulaja, ha jól tudom 1500on hajtotta benne ezt a ramot
-
RootRulez
félisten
És máris csatolnék egy PH-s cikket az első hozzászóláshoz
-
RootRulez
félisten
A közelmúltban tettem szert egy ilyen alaplapra. Szeretnék egy topikot, ahol megoszthatjuk egymással a tapasztalatainkat ezzel kapcsolatban.
A lap hivatalos oldalán ki van tesztelve pár fajta memória, de ez messze nem az összes. Érdekelne, kinek milyen ramokkal, mik a tapasztalatai
A lap főbb tulajdonságai:
# Supported Socket AM3 processors AMD Phenom II X4 processor / AMD Phenom II X3 processor
# AMD 140W processor support
# AMD 790GX Chipset with ATI Radeon HD 3300 Graphics
# Dual-Channel DDR3-1600(O.C)/1333/1066/800
# On Board 128MB DDR2 Side-Port memory
# ATI Hybrid Graphics Support
# Superior scaling with ATI CrossFireX technology
# Integrated HDMI/DVI interface with HDCP Support 1080P HD Video Experience
# AMD OverDrive Utility Support
# BIOSTAR G.P.U (Green Power Utility ) TechnologyAMD 790GX / SB750
Lefuttattam egy 3Dmark06-ot, az integrált kártyával és lementettem a képet.
Meglepődtem mert többet kaptam, mint régebben egy X600assal vagy egy 7300GT-vel. Igaz nem ilyen konfigok mentek alattuk.
[ Módosította: KrAt ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest