Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
joccadoki
senior tag
válasz
alkatreszek
üzenetére
Advanced Configuration and Power Interface ez egy energia gazdálkodási cucc nem tudom mi a baja a xpnek vele de nem a biossal lesz gondja. 1 szeretném tudni a bios tipusát. lehet hogy ki lehet kapcsolni (nem valószínü ritka az olyan lap) de nekem is volt ilyen problémám és a proci volt a bűnös az l2cache behalt és még ráadásnak amibiosos volt ami kézibe vezérelte ezt a kérdést ugye tudvalevő hogy ez a biosfajta nem rendelkezik acpivel. kb az xp 32bitbe lépés után be is jött a kékhalál! igen már emlékszem nekem is erre ugatott na gondolhatod dobtam is kifele a proci és a lapot is és nem is kerestem megoldást jó tudom hogy nem olyan régi a lap ha jól tudom akkor s775 ös intel. De sajna az a gond hogy az acpi automatán kapcsolja be az l1 et és az l2őt és az l3 is és ki sem bírod kapcsolni. de figyel próbáld meg a következőket: megboltod a ház oldalát és keresel egy c-mos resetet és bekapcsolod a jumperrel. 2: nyomsz egy del gombot és belépsz a biosba najó tudni kéne milyen bios van a lapon írd meg és mondom mi van tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- Asus TUF gaming x670E-Plus Wifi
- Kingston FURY Renegade RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 - Új, bontatlan - Eladó!
- Micron és Samsung 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető akár 64Gb vagy 128Gb ram
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest