Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iOS alkalmazások
- Apple Watch
- iPhone topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabikaa663
csendes tag
Hello.
Lecseréltem a 2.8 as northwood magos procimat egy 3.0 ás precottra.
Ahogy beraktam a procit megnéztem hogy normálisan felismerte, a hyper threading be van e kapcsolva... Majd elindítottam az xp-t.
Lefuttattam egy tesztet és láttam hogy nagyon meleg a proci és egyszer csak kikapcsolt a gép. Utána észrevettem hogy az egyik biztosító pöcök a CPU hűtőnél nem pattant be. => orvosoltam a problémát, elindítottam a gépet és ment gond nélkül. ( a teljesítménye is optimalizálódot)
Sajnos nem vagyok már abba biztos, hogy mikor néztem meg akkor a biost utoljára, a kikapcsolás előtt vagy után.
Szóval most az lenne a problémám, hogy bootolásnál megnyomom a del gombot, szépen be is lép a biosba de nemtudom használni a billentyűzetet. nem reagál semmire. Próbáltam másik billentyűzettel, kivettem az alaplapból az elemet, áramtalanítottam... De semmi.
Ha így marad akkor dobhatom ki a lapot a kukába, mert egy windows telepítést se tudok így csinálni.
Remélem tudtok segíteni.Alaplapom ASUS P4P8X
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI B250M Gaming Pro alaplap
- Kingston FURY 32GB / KIT - DDR5-6000MHz-CL36 / 2x16GB
- FRISSÍTVE - Corsair Vengance 64GB KIT (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - 1 év gari
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest